PBG Global

ЕКИПЪТ НА PBG GLOBAL

Лого на фирма PBG Global

Компанията PBG GLOBAL цели непрекъснато да повишава стандарта на производство на канабиноиди посредством провеждането на редица изследвания и разработки, които водят своето начало от 2013 г.

Екипът на PBG GLOBAL се състои от експерти в областта на канабиса и канабиноидите от световна класа, включително фермери, агрономи и машинни и химични инженери, биотехнолози, фармацевти, фармаколози и лекари. Компанията работи съвместно с учени и специалисти от известни български университети и институти.

Екипът на компанията е наясно с това, че всяка стъпка от производствения процес е от изключителна важност за постигане на най-високо качество за потребителите. Именно затова още от първия ден PBG GLOBAL решават да вземат участие в целия процес – от отглеждането на конопените растения и тяхната механична и химична обработка до контролиране на качеството на целия път на производство.

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

PBG GLOBAL притежава единствения лиценз за провеждане на научни изследвания в България, който позволява на учените от екипа да извършват водещи експерименти и да развиват бъдещето на технологиите за преработка на канабис.

Техните учени и инженери изследват различни конвенционални и неконвенционални, както и иновативни технологии, за да развият най-добрите производствени процеси с цел получаване на най-добро качество на крайния продукт.

Продуктите на PBG GLOBAL отговарят на престижните и световно признати стандарти за контрол на качеството:

  • Global GAP
  • GMP
  • ISO22000
  • ISO9001
PBG Global сертификати

Oсновната цел на компанията е да предложи висококачествени конопени продукти, които да окажат сигурен терапевтичен ефект върху нашето здраве.