Как да поръчам?

Направата на поръчка в сайта BestCBD.bg е много лесна!

Ето стъпките накратко:

1. Изберете продукт от списъка с продукти.

2. Изберете желаното количество и натиснете бутона “Купи”.
Изберете количество и натиснете купи
3. Кликнете на кошницата в горния десен ъгъл на екрана.
Изберете кошницата
4. Натиснете бутона “Поръчка”.

Изберете бутона поръчка

5. Попълнете необходимите данни за завършване на поръчката.

6. Изберете начина на плащане, съгласете се с условията за ползване на сайта и натиснете бутона “Поръчване”.

Изберете бутона поръчване

За какво е полето за допълнителна бележка?

Вие можете да напишете бележка към Вашата поръчка. Това най-често са данни свързани със специфични условия за времето или мястото за доставяне. Например входът се заключва, в обекта има пропусквателен режим, предайте продуктите на охраната на обекта и т.н. Така ще можем да предадем съобщението до обслужващия поръчката куриер.

Ако искате да промените поръчката си или допълнителните информация към нея, може да се свържете с нашия отдел за обслужване на клиентите.

Какво означава съответният статус на поръчката ми?

След като поръчката бъде потвърдена, можете да видите текущото състояние във Вашия акаунт. Можете да следите промяната на статуса на поръчката във Вашия профил, ако сте регистриран потребител. Ако сте направили поръчката си като гост, можете да следите промяната на състоянията във Вашия имейл или да се свържете с нас за повече информация.

Статус на поръчка

Поръчката се обработва – Заявката за поръчката е получена в нашия търговски отдел и ще бъде обработена и изпратена до вас.

Задържана поръчка – Това е състояние на поръчката при плащане по банков път и означава, че парите все още не са достигнали до нас. Когато получим банковия превод ще изпратим поръчката с куриер.

Отказана поръчка – Поръчката няма да бъде изпълнена поради някаква причина. За повече информация, моля, свържете се с нас.

Поръчката е приключена – Поръчката е предадена на куриер. Очаквайте съобщение от него.