Dr. Biomaster (Доктор Биомастер)

КРАТКО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ДОКТОР БИОМАСТЕР

От 2003 година Доктор Биомастер (Dr. Biomaster) е един от най-големите вносители на природни имуномодулатори в България. Компанията предлага висококачествени продукти с доказан ефект от Германия, Австрия, Холандия, Италия, Канада и САЩ. Пет български лекари и двама фармацевти са служители на компанията.

От 2016 година Доктор Биомастер разпространява на българския пазар конопени масла (продукти, съдържащи CBD). А през 2018 година компанията пуска на пазара масло от коноп под собствен бранд. Суровината е създадена под наблюдението на лекари и фармацевти и е без глутен, без ГМО, веган и с под 0,2% THC.

Лого на Доктор Биомастер

Компанията е в ежедневно сътрудничество с повече от над 50 висококвалифицирани специалисти в страната.

С КАКВО СЕ ОТЛИЧАВАТ ПРОДУКТИТЕ НА ДОКТОР БИОМАСТЕР?

Екологично чисти продукти

За безкомпромисното качество на HEMP OIL на „Доктор Биомастер“ се използват висококачествени суровини – само внимателно подбрани конопени растения, отглеждани в екологично чисти райони в Европа. По време на отглеждането не се използват пестициди или хербициди, които замърсяват почвата и готовата продукция.

Контрол на качеството

Продуктите под бранда “Доктор Биомастер” притежават сертификати за качество и произход на суровината.

Конопено масло с доказан произход и качество

Начин на действие

Активното вещество се свързва с ендоканабиноидните рецептори в тялото, които се намират в централната и периферна нервна система. По този начин упражнява своето мощно противовъзпалително, противотуморно, антиеметично и антиепилептично действие.

Най-доброто за вас

Под марката Dr. Biomaster вие получавате най-високо качество на маслото, което съдържа множество естествено срещащи се флавоноиди, терпени и канабиноиди, за да бъде продуктът максимално полезен за тялото. Продуктът не предизвиква психотропен ефект.