Доставка

След направата на Вашата поръчка на екрана Ви ще се изпише, че поръчката е приета. Също така ще получите имейл с потвърждение, че сте направили поръчка.

Обаждане по телефона от наш служител ще получите само в случай, че има проблем с Вашата заявка или ако липсват важни данни като правилно изписано име или адрес за доставка.

В случай, че поръчката Ви е направена правилно, тя ще бъде обработена и ще Ви бъде изпратена до Ваш адрес в рамките на 2 до 3 работни дена за България (може да отнеме повече за някои села). Обаждане или SMS ще получите само от куриерската служба в деня на получаване на пратката. Ако сте избрали плащане с наложен платеж, куриерската фирма ще Ви уведоми и за съответната сума по наложения платеж, която следва да заплатите в същия ден на получаване на пратката.

За останалите държави от Европейския съюз доставката може да отнеме до 7 дни (след обработване на поръчката).

Важно: За момента не обработваме поръчки от страни извън Европейския съюз.

Цените на куриерската услуга са:

Държава Цена за доставка
България

(безплатна доставка при поръчки на стойност над 49,90 лв.)

3 лв. – до офис на SPEEDY
4 лв. – до друг адрес
Гърция, Румъния 7,76 лв.
Австрия, Германия, Унгария 30 лв.
Белгия, Великобритания, Италия, Нидерландия, Република Чехия, Франция 42 лв.
Испания 55 лв.
Дания, Люксембург, Полша, Словакия, Словения, Хърватия 57,22 лв.
Естония, Ирландия, Латвия, Литва, Португалия, Финландия, Швеция 82,50 лв.

Методи за доставка:

Екипът ни се ангажира с доставянето на поръчаните от този онлайн магазин продукти във възможно най-кратки срокове. Изключение правят случаите, в които нямаме наличност от поръчаните продукти. Тогава незабавно ще бъдете уведомени по телефона.

Изключения се допускат и за почивни и неработни дни, официални празници, при независещи от нас обстоятелства (например влошени метеорологични условия).