Harmony

За компанията Harmony

Компанията се стреми да осигури достъп до продукти на основата на коноп в хармония с природата. Harmony виждат свят, в който милиарди хора биха могли да се възползват от свойствата на конопените растения, но повечето от тях нямат тази възможност поради законови ограничения.
Harmony използват науката, природата и бизнеса като инструменти за подобряване на качеството на живота на своите клиенти. Тяхната цел е да създадат свят, в който продуктите със CBD са напълно достъпни, за да може всеки да се докосне до неговите ценни свойства.
Благоприятните ефекти на конопа са известни от хилядолетия, а понастоящем редица научни публикации установяват ползите от неговото приложение. Harmony проектират и произвеждат в Европа висококачествени и ефективни продукти, на справедливи цени.
Производствена линия на Harmony

История на компанията

Антонин Коен, основателят на Harmony, започва да изучава ползите от употребата на коноп през 2008 г., когато е съосновател на първата организация с нестопанска цел, посветена на науката за конопените растения във Франция.
Оттогава той има шанса да работи с водещи световни учени, предприемачи и активисти, натрупвайки богат опит в проектирането и контрола на качеството на канабиноидните продукти.
След дълги години проучвания през 2004 г. пуска първия продукт със CBD. Той посвещава живота си, за да донесе Harmony на света. Компанията се разраства бързо, като вече е базирана в Барселона, Париж, Лондон и Лима.